LatePals
Journal Om os
Journal
EN DA DE
Log ind Opret konto

Slet din konto og dine data

Denne side er stedet, hvor du som LatePals-bruger kan anmode om, at din konto og de personoplysninger, der er knyttet til den, bliver slettet permanent.

Hvad bliver slettet

Når du sletter din konto, fjernes din profil permanent; alle opslag, kommentarer og likes, du har lavet (også kommentarer på andres opslag); alle private beskeder, du har sendt eller modtaget (fjernes også hos modtageren/afsenderen); dine venneforbindelser samt medlemskaber af grupper og sider; dine notifikationer; og alle billeder og videoer, du har uploadet.

En kort, anonym log over mislykkede loginforsøg (ikke knyttet til din konto, når den er slettet) kan gemmes kortvarigt for at forebygge misbrug, og ryddes automatisk efter sin normale tidsplan. Findes der database-backups, forsvinder slettede data fra dem, næste gang de roterer.

Dette kan ikke fortrydes.

Ikke logget ind?

Log ind for at slette din konto med det samme fra denne side.

Log ind for at slette min konto

Kan du ikke logge ind?

Send en e-mail til kevinbuhl98@gmail.com fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, så sletter vi din konto og alle tilknyttede data inden for 30 dage.

Om LatePals Journal Fællesskabsregler Vilkår Privatlivspolitik Kontakt Slet konto og data

© 2026 LatePals. Alle rettigheder forbeholdes.

Se opslag & kommentarer